Tři, dva, jedna……START………..začínáme!!!

Tři, dva, jedna……START………..začínáme!!!

Proč jsem si založil BLOG?

Chci Vás informovat o mém běhání, ale i o věcech ze života v trochu rozsáhlejší verzi, než jen pouhým statusem na facebooku nebo instagramu.

Přijde mi, že stroze popsat závod nebo soustředění je trochu nuda a taky trochu věřím, že Vás zajímají i věci “za oponou”, tak bych Vám chtěl dát nějakou přidanou hodnotu.

Každý závod, ať již vyhraný nebo prohraný, s osobním rekordem nebo bez něj má nějaký svůj příběh. Někdy to jsou velice poutavé historky, tak se občas vrátíme i zpátky v čase. Jedním z dalších důvodů založení BLOGU je i to, že bych se s Vámi chtěl podělit o nějaké své zkušenosti, protože se na internetu můžete dočíst mnoho zaručených rad, tipů a triků, jak běhat, trénovat, co jíst, atd., které jsou mnohdy úsměvné. Tím si samozřejmě nebudu chtít hrát na doktora, výživového poradce nebo trenéra, jen sdělím svůj názor na danou problematiku. Buď berte nebo nechte být.

V neposlední řadě bych Vás chtěl i trochu inspirovat a motivovat ve Vašem běhání, zejména ty, který jde o zlepšení osobních rekordů, i těmto tématům se budu věnovat. Pak možná zjistíte, že Vaše limity, ať již fyzické nebo duševní jsou úplně jinde než jste si předtím mysleli.

Na co se můžete těšit?

Na to co Vás nejvíc zajímá. To znamená, že mi můžete napsat zprávu, o čem byste chtěli znát můj názor a já na to téma napíšu BLOG.

Samozřejmě nebudou chybět “historky z natáčení”, zajímavosti ze soustřední a závodů.

Těšit se můžete ti na rozbor některých tréninků a kdoví co ještě. Pár nápadů na témata samozřejmě mám. Každopádně bych chtěl, aby to pro Vás bylo zajímavé, zábavné a taky, abyste si z toho něco vzali a třeba Vás to i posunulo v tréninku, pomohlo v závodech nebo životě.

Jak často se můžete těšit?

To záleží na tom, kolik budu mít času a nápadů, abych sepsal pár kloudných vět. Popravdě, někdy se mi nepíše lehce, nebo spíš nikdy :-D, tak na sebe nechci v tomto ohledu vytvářet tlak. Když budu vidět, že Vás moje BLOGY baví, tak budou bavit i mě. Nechci, ale abyste všechno odkývali a plácali, jak je to dobrý. Když budete mít jiný názor či zkušenost, můžeme témata i prodiskutovat.  

P.S.: Píšu zásadně jen po splněným tréninku!!! 😀

Jirka